Profileren, inspireren & verbinden

toeter Arenapark Agenda
Running Track Arenapark
18-11-2015

Running Track Arenapark

Running Track Arenapark is één van de evenementen die worden georganiseerd op het Arenapark met als doel elkaar en de omgeving beter te leren kennen. Sport, natuur en verbinden zijn hoofdthema’s van de te organiseren Arenapark Events. Wat past hier beter bij dan een sportieve wedstrijd!

Op 18 november aanstaande vindt de hardloopwedstrijd plaats, van 15.00 uur tot ongeveer 18.00 uur, inclusief afsluitende borrel in samenwerking met het MBO College Hilversum, Gooise Atletiek Club en op het Arenapark gevestigde bedrijven.

Programma

  • Vanaf 14.00 uur kunt u zich aanmelden op de atletiekbaan. U krijgt een rugnummer en tijdregistratiechip uitgereikt. Deze chip maakt u vast aan uw startnummer. Alle rondetijden worden achteraf op www.arenaparkhilversum.nl gepubliceerd.
  • Van 14.00 – 15.00 kunt u deelnemen aan de warming-up onder begeleiding van gespecialiseerde trainers en studenten Sport van het MBO College Hilversum. U bent van harte welkom om aan te sluiten bij deze sportieve voorbereiding op het Event!
  • Om 15.00 uur het startschot: de wedstrijd is uitgezet binnen het Arenapark en het natuurgebied ten zuiden hiervan. Het parcours is circa 4 kilometer lang. We dagen u uit mee te strijden om de titel 'Meest sportieve bedrijf van het Arenapark'!
  • Na het lopen is er een cooling-down programma onder leiding van professionele trainers ondersteund door studenten van het MBO College Sport.
  • Om 16.30 uur een welverdiende afsluitende borrel, open voor alle deelnemers, maar natuurlijk ook voor enthousiast publiek en collega’s.
  • 17.00 uur prijsuitreiking aan het snelste team.

Estafette: het beste bedrijf wint!
Er worden 3 rondes van ongeveer 4 km gelopen in estafettevorm. Stel teams samen van maximaal 3 man en laat zien welk team het snelst is! Geef bij de aanmelding s.v.p. aan wie bij elkaar in het team zit. Promoot je team en trek dezelfde kleur shirts aan.

Huishoudelijk
Om 14.00 uur gaan de kleedkamers open bij de Gooise atletiekclub. Ook na de hardloopwedstrijd zijn de faciliteiten beschikbaar en kunt u douchen en omkleden. Om alles goed en veilig te laten verlopen zijn er verkeersregelaars en EHBO-ers aanwezig tijdens de hardloopwedstrijd.

Meld uw team aan
Vermeld a.u.b. bij uw aanmelding de voor-, achternaam en geslacht (M/V) van de deelnemers en een categorie (bijvoorbeeld: Heren, Dames, Mixed, Wedstrijd of Recreatie).

Evenementen
Nieuws
Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum achtergrond