Profileren, inspireren & verbinden

Restaurant Du Roc
Restaurant Du Roc

Culinair genieten op het Arenapark?

Restaurant Du Roc is het horeca-leerbedrijf van het MBO College Hilversum. U kunt in Du Roc terecht voor een heerlijke lunch of diner. Onze aanstormende horeca-talenten staan klaar om u uw gasten gastvrij te ontvangen.

Restaurant Du Roc heeft een moderne menukaart met klassieke invloeden. De gerechten worden bereid en geserveerd door de studenten van de Horeca-opleiding. Daarnaast is er een mooie wijnkaart met kwalitatieve wijnen voor interessante wijn-spijs combinaties.

Opleidingscoördinator Marcel Sligter: ‘We werken op hoog niveau. Uiteraard wordt alles dagvers bereid en alles wat we serveren is zoveel mogelijk biologisch.’ Het 4-gangen menu kost €19.50 en wisselt elke twee weken. Het menu kan worden aangevuld met een wijnarrangement vanaf €12.00.

Naast een lunch of diner behoren ook een verzorgde vergadering, zakenlunch, personeelsuitje, kaasproeverij, workshop sushi maken of een baristatraining tot de mogelijkheden. Tevens verzorgt Restaurant Du Roc catering op locatie.

Restaurant Du Roc is buiten de schoolvakanties geopend van maandag tot en met donderdag voor het diner en maandag en dinsdag voor de lunch. U kunt gratis parkeren naast het restaurant. Voor meer informatie of reserveringen zie de links hiernaast.

Artikelen
Links
Deze website wordt onderhouden met Websitemachine.nl achtergrond