Profileren, inspireren & verbinden

BlooSEM
BlooSEM - Marathon-11-Hilversum-23

BlooSEM - Online Performance Marketing

✔ Online goed gevonden
BlooSEM helpt organisaties online goed gevonden te worden en hun ambities waar te maken. Jouw partner in online marketing!

✔ Van strategie naar uitvoering
BlooSEM maakt de juiste vertaalslag van strategie naar uitvoering. Denkers die doen; van knowhow naar do now!

✔ Korte lijnen, lange relaties
BlooSEM levert duurzaam maatwerk; hoge mate van persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Een transparant bureau met no-nonsense marketeers.

Je vindt jezelf goed, maar word je ook goed gevonden?!
BlooSEM is een online performance marketing bureau. Al 14 jaar vooruitstrevend, vanuit mediastad Hilversum, met een enthousiast team van zo’n 15 ervaren consultants. Wij hebben de werkmentaliteit van een SuperBIJ: ondernemend, fris, professioneel, smart, resultaatgedreven, loyaal. No-nonsense.

Wij zijn specialist in het bedenken en uitvoeren van een online performance strategie. Voor start-ups en challengers tot volwassen A-merken; korte lijnen, lange relaties! Onze dienstverlening draagt altijd bij aan het gewenste resultaat; in elke bedrijfsfase, voor elk moment van een productlevenscyclus en voor elke fase van de customer journey.

Welke type organisatie je ook bent, er zijn altijd online groeikansen!
Meer weten over online marketing of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op via 035-3030320 of www.bloosem.nl/contact!

Website: https://www.bloosem.nl/

Artikelen
Deze website wordt onderhouden met Websitemachine.nl achtergrond