Profileren, inspireren & verbinden

112BHV
112BHV training

Iedereen aan het eind van de dag weer veilig en gezond naar huis

We ervaren elke dag hoe belangrijk het is om veilig te kunnen wonen, reizen, leven en werken. Veiligheid en gezondheid is dan ook een belangrijke pijler in onze samenleving. Helaas zijn letsel, gezondheidsrisico en ziekte door werk nog aan de orde van de dag in alle sectoren in Nederland.

Als werkgever en/of opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving. Je medewerkers moeten weten welke zichtbare en onzichtbare arbeidsrisico’s er zijn, hoe ze veilig werken en adequaat kunnen optreden bij calamiteiten. Graag helpen wij je hierbij, want voor ons allemaal geldt: onze veiligheid en gezondheid is prioriteit nummer 1.

Dit is dan ook wat ons drijft. Eraan bijdragen dat iedereen aan het einde van de werkdag weer veilig en gezond naar huis gaat. Wij combineren onze jarenlange ervaring en kennis over veiligheid en gezondheid op de werkvloer met onze kennis over het opleiden van mensen. Zo komen we tot didactisch innovatieve oplossingen en dragen we bij aan een veiligere en gezondere werkomgeving.

BHV

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is 112BHV dé veiligheidsspecialist binnen de Salta Group.

Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze trainingen? Neem dan contact met ons op via sales@112bhv.nl of bel 035 760 5112.  

Artikelen
Links
Deze website wordt onderhouden met Websitemachine.nl achtergrond