Profileren, inspireren & verbinden

TOSCA
TOSCA - Tribe of Sustainability Change Agents

Tribe of Sustainability Change Agents

Tosca is een Tribe van duurzaamheidsprofessionals die hun kennis, inzichten en ervaring bundelen om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Wat ons verbindt en drijft, is onze inspanning om welzijn voor iedereen te bereiken. Dit doen we door organisaties te helpen een ‘force for good' te zijn, ethisch te handelen en met respect voor de maatschappij en het milieu. Duurzaamheid gaat voor ons over welzijn op de lange termijn voor mens en planeet. Daarom is waardecreatie op lange termijn altijd ons uitgangspunt. Organisaties kunnen dit bereiken door hun stakeholders en de samenleving centraal te stellen in hun handelen. Wij treden op als Change Agents die echt impact willen maken. Wij maken verandering mogelijk door bewustwording te vergroten, kennis over te dragen en af te stemmen op individuele motieven. Wij werken het liefst in co-creatie.

ONZE DIENSTEN

  1. Strategie & waardecreatie: Wat is je ambitie? Hoe wil je waarde creëren en wat zijn voor jou de belangrijkste risico's en kansen. Nu en in de toekomst? Hoe integreer je de Sustainable Development Goals in je strategie?
  2. Implementatie& engagement: Hoe implementeer je je duurzame strategie? Wat zijn de meest effectieve praktijken en hoe kun je de governance opzetten? Hoe betrek je iedereen om echt duurzame verandering in jouw bedrijf te stimuleren?
  3. Rapportage & CSRD: Hoe rapporteer je authentiek over duurzaamheid? Hoe zal de CSRD jouw bedrijf beïnvloeden en hoe kan je de CSRD implementeren? Hoe zorg je voor betrouwbare data voor je sociale en milieu thema's?

Meer weten? Kijk dan hier: www.toscatribe.nl of neem contact met ons op!

Ulrike de Jong: ulrike@toscatribe.nl – 06-51072464
Olympia 2, 1212 VJ Hilversum

Artikelen
Deze website wordt onderhouden met Websitemachine.nl achtergrond