Profileren, inspireren & verbinden

toeter Arenapark Nieuws
Eerste Arenapark Obstacle Run succes!
09-10-2017

Eerste Arenapark Obstacle Run succes!

De wethouder van Ruimtelijke Ordening en Verkeer, Sport en Gemeentelijke Organisatie, Floris Voorink, gaf vrijdagmiddag 6 oktober j.l. het startsein voor de eerste Arenapark Obstacle Run, het sportieve evenement voor medewerkers van organisaties gevestigd op kantorenpark Arenapark. 

Het bijna 5 km lange parcours van de Obstacle Run, met 24 obstakels die moesten worden genomen, was volledig op het Arenapark uitgezet. Ruim 50 teams van diverse bedrijven hadden zich ingeschreven voor de run!

De organisatie van dit sportieve evenement is een gezamenlijk initiatief van de  VOC Arenapark, de club van eigenaren van de kantoorgebouwen op het park en de Gooise Atletiek Club (GAC), die dit jaar 90 jaar bestaat, samen met het ROCvA MBO College Hilversum, ook gevestigd op het Arenapark.

De Arenapark Obstacle Run werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Stadsfonds Hilversum en veel vrijwilligers van de diverse organisaties.
Alle deelnemers waren het er vrijdag over eens: dit initiatief is voor herhaling vatbaar.  Ook wethouder Voorink kon zich vinden in een voortzetting van het evenement in 2018.
De sfeer was geweldig, ondanks de soms pittige buien. De initiatiefnemers gaan binnenkort om tafel om te bespreken hoe het evenement ook in 2018 vorm gegeven kan worden.

Er waren twee prijzen te winnen: een voor het team met de snelste tijd en een voor het team met de mooiste outfit. De snelste tijd werd gehaald door het team van ROCvA MBO College Hilversum met de teamnaam Sport en Bewegen Hilversum. De prijs voor het team met de mooiste outfit was voor een team van het NCOI met de naam Cruella’s Puppytraining. Wethouder Voorink  en Jeroen Maaskant als vertegenwoordiger van de VOC reikten de prijzen uit, bestaande uit waardebonnen.

Kijk voor de uitslagen van de deelnemers op deze link.

Voor alle foto’s kijk op https://www.flickr.com/photos/arenaparkhilversum

 

Nieuws
Deze website wordt onderhouden met Websitemachine.nl achtergrond