Profileren, inspireren & verbinden

toeter Arenapark Nieuws
Geslaagd tennistoernooi Arenapark
29-06-2018

Geslaagd tennistoernooi Arenapark

Bij de H.L.T.C. Gooiland heeft op 15 juni jl. het eerste bedrijven tennistoernooi Arenapark plaatsgevonden. Diverse bedrijven zoals Bloosem, Rabobank, GAC en Nieuw Statenwapen zijn, aangemoedigd door de toeschouwers, in het dubbelspel de wedstrijd ingegaan. 


Tussen de tennisbedrijven door was er volop gelegenheid om te netwerken. De organisatie had een uitgebreid Oosters buffet georganiseerd en terwijl de deelnemers hiervan genoten, werd op het centercourt een demonstratiewedstrijd gespeeld tussen de sterkste inschrijver en de clubkampioen van Gooiland. Het niveau van deze wedstrijd lag bijzonder hoog.
Ingrid Zeijlemaker, tennistrainer van Gooiland, had een servicesnelheidsmeter geplaatst en nodigde alle deelnemers uit om een zo hard mogelijke geldige service te slaan. Voor de winnende man en vrouw lagen er leuke prijzen te wachten.


Uiteindelijk ging de Rabobank met de eerste prijs, de ABT-wisselbokaal (beschikbaar gesteld door VOC), naar huis. Individuele spelers kregen een prijs uitgereikt voor hun prestatie of ter aanmoediging. Alle deelnemers gaven aan volgend jaar weer mee te zullen doen waardoor dit toernooi als een nieuw evenement aan de Arenapark kalender kan worden toegevoegd. 

Nieuws
Deze website wordt onderhouden met Websitemachine.nl achtergrond