Profileren, inspireren & verbinden

toeter Arenapark Nieuws
Tennistoernooi 2022
17-06-2022

Tennistoernooi 2022

Na het succes van voorgaande jaren, organiseert HLTC Gooiland op vrijdag 17 juni 2022, na een periode van corona, voor de derde keer een tennistoernooi voor alle zakelijke buren: de bedrijven die gevestigd zijn op of rondom het Arenapark Hilversum.

Wint jouw bedrijfsteam dit jaar de Arena Bedrijven Toernooi Wisselbeker?

Tennisspelers van alle niveaus zijn welkom; beginner, gevorderd of competitiespeler? Schrijf je nu alleen of samen met je collega’s in voor dit gezellige dubbeltoernooi.

We spelen damesdubbel, herendubbel en mixpartijen. Elke wedstrijd duurt een half uur. Games worden doorgeteld, bij ‘deuce’ wordt het winnende punt gespeeld.

De eerste partijen starten om 16.00 uur, maar later beginnen (na werktijd...) is natuurlijk mogelijk. Op het aanmeldformulier kun je aangeven hoe laat je kunt starten. Vermeld bij aanmelding ook je speelsterkte, als je geen KNLTB-Rating hebt geef dan aan of je beginner of gevorderd bent en hoeveel jaren je tennist.

Inschrijven kan tot en met 7 juni 2022 en vol = vol, dus... wacht niet te lang met aanmelden via dit formulier.

Deelnamekosten: €12,- p.p. (per pin te voldoen op de speeldag). Dat is inclusief een lichte maaltijd en een consumptie.

De prijsuitreiking vindt plaats om ca. 20.30 uur. Naast de Wissel- beker zijn er voor de winnaars verrassende prijsjes beschikbaar.

Schrijf je nu in via dit formulier!

Meer informatie of vragen?
Kijk op hltcgooiland.nl of mail naar evenementen@hltcgooiland.nl

[download de flyer]

Nieuws
Deze website wordt onderhouden met Websitemachine.nl achtergrond