Profileren, inspireren & verbinden

toeter Arenapark Nieuws
Terugblik op een zonovergoten Obstacle Run 2018
01-11-2018

Terugblik op een zonovergoten Obstacle Run 2018

We kunnen terugkijken op een zonovergoten en succesvol Arenapark Obstacle Run 2018. Een korte terugblik.

Maanden geleden zijn de eerste voorbereidingen getroffen met het communiceren van dit evenement, het werven van vrijwilligers, reserveren van de obstacles, aanvragen van de evenementen vergunning, hooibalen bestellen etc. etc. De organisatie moest daar de eerste hindernissen zelf nemen. Die inspanningen hebben de basis gelegd voor een topdag met topprestaties.

Het deelnemersveld bestond uit ca. veertig teams die allemaal de finish hebben gehaald. Snelste tijd is, evenals vorig jaar, neergezet door een uiterst gedreven team van het MBO College Hilversum ROCvA.  Het team met de fraaiste outfit was dit jaar voor het team van BlooSEM (waanzinnig leuke blauwe pakken met gele hoedjes).

Waanzinnige outfit

De Gooise Atletiek Club heeft als hoofdorganisator het evenement, met bijna tweehonderd ingeschreven deelnemers, super gefaciliteerd. Het ROC MBO Hilversum ROCvA heeft studenten van de opleidingen Sport & Bewegen en Horeca ingezet zodat de deelnemers van de Obstacle Run in goede banen werden geleid én een daarna van een warme maaltijd werden voorzien. De Gemeente Hilversum heeft actief gefaciliteerd bij het vergunningentraject én met enkele vertegenwoordigers ook deelgenomen aan het parcour. Onmiskenbaar een uiterst actieve gemeente. Maar denk ook aan de de skydivers, verkeersregelaars, EHBO’ers, tijdregistratie, fotograaf, de spreker tijdens en na de Run, en Ontwerpfabriek voor PR. Niet onbelangrijk zijn natuurlijk de financiers; Stadsfonds Hilversum en het Vastgoed Owners Collectief (als vertegenwoordiger van de gebouweigenaren op het Arenapark).

Alles behalve een dooie boel...

Omdat je niet één persoon voor dit geslaagde evenement kunt bedanken is het meer dan terecht om alle betrokken mensen en organisaties, inclusief de deelnemers, nadrukkelijk te bedanken voor hun professionele, onmisbare inzet en sportieve inspanningen. Arenapark heeft ’t, dat hebben we samen overtuigend bewezen.

De organisatie heeft leuke tips gekregen én inspiratie opgedaan om volgend jaar nieuwe uitdagingen aan de Obstacle Run toe te voegen. U bent alvast uitgenodigd.

Spetterend!

Wij zien u echt graag terug, als deelnemer of als toeschouwer !  

Met sportieve groet,
Namens het Bestuur van het Vastgoed Owners Collectief, Arenapark Hilversum

 

Update 18-12-2018
Bekijk hier een extended versie van de video met de prijsuitreikingen: https://www.youtube.com/watch?v=Q0WzkrDXF7s

 

Nieuws
Deze website wordt onderhouden met Websitemachine.nl achtergrond